Treat yourself, and others.

RainPharma Spring Shopping Days

21% korting! Neem je graag deel aan de actie? Selecteer je favoriete RainPharma producten en stuur je verlanglijst voor 14/03 naar [email protected] Wij hebben alle Rainpharma producten in stock. De actie is enkel geldig in de winkel, niet online.

Privacy Policy

Artikel 11: Privacy

De verantwoordelijke voor de verwerking, NEUF, respecteert de Belgische wet van 30 juli 2018 met betrekking tot de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

NEUF verwerkt  de persoonsgegevens van iedereen die direct of indirect contact heeft (gehad) met de webwinkel, zoals Klanten.

NEUF krijgt de gegevens rechtstreeks van de klant, wanneer deze de webwinkel bezoekt, een account aanmaakt en bepaalde gegevens invult of wanneer de Klant contact zoekt met onze klantenservice via email.

Als de Klant iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van nodig om deze bestelling te kunnen bezorgen en de Klant op de hoogte te kunnen houden over zijn bestelling. Ook voor eventuele retouren of reparaties zijn deze gegevens nodig. Hiervoor verzamelt NEUF de Klant zijn naam, e-mailadres, bezorgadres(sen), betaalgegevens en telefoonnummer.

De gegevens zijn nodig om de overeenkomst uit te voeren die de Klant met NEUF heeft gesloten.

In sommige gevallen ontvangt NEUF jouw gegevens van anderen. Wanneer iemand een cadeau direct naar jou verstuurt, krijgen we jouw naam- en adresgegevens.

De door de Klant meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden: de uitvoering van de afgesloten overeenkomst, het verwerken van de bestelling, versturen van nieuwsbrieven indien aangeduid.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan NEUF, Dok Noord 7A501, 9000 Gent, of via het e-mailadres [email protected] gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.

De Klant is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn logingegevens en het gebruik van zijn paswoord. Uw paswoord wordt gecodeerd opgeslagen, NEUF heeft dus geen toegang tot uw paswoord.

NEUF houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina’s van de internetsite in welke mate bezocht worden.

Als de Klant social media zoals Facebook gebruikt, kan deze via “like en share” de artikelen die De Klant leuk, nuttig of handig vindt, delen met vrienden op verschillende social media accounts. NEUF krijgt geen toegang tot de Klant zijn social media accounts.

Indien u vragen heeft over deze privacy statement, kunt u ons contacteren via email: [email protected].

 

Artikel 12: Gebruik van cookies

Tijdens een bezoek aan de site kunnen 'cookies' op de harde schijf van de Klant zijn computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een webwinkel in de browser van de computer of op de Klant zijn mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer een webwinkel geraadpleegd wordt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren.

De Klant kan zijn internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat een waarschuwing ontvangen wordt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van de harde schijf worden verwijderd.  Dit kan men doen via de instellingen van de browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat bepaalde applicaties niet zullen kunnen gebruikt worden.

Door gebruik te maken van deze webwinkel, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »